Personal Training

Personal Training

Personal Trainer Bodegraven, Reeuwijk

PERSONAL TRAINING & SMALL GROUP TRAINING BODEGRAVEN EN REEUWIJK

Ben jij het zat om naar de sportschool te gaan, simpelweg omdat je te weinig resultaat boekt. Sta jij elke dag op met de wens om die overbodige kilo’s gedag te zeggen, maar komt dit er maar niet van. Misschien heb jij wel een lichaam waar veel mensen jaloers op zijn, maar heb jij een hele slechte basisconditie. Stop met wensen, erover praten en jezelf voor de gek te houden. Wij zeggen; gewoon doen!

DE WORKOUT

De Personal Training en Small Group Training wordt gegeven in de buitenlucht van Bodegraven, Reeuwijk en omgeving. John is jouw personal trainer en zal jou tijdens het gehele project begeleiden. Na het formuleren van jouw persoonlijke doelstellingen maken wij een trainingsschema en gaan wij keihard aan de slag. Er wordt uiteraard op jouw tempo getraind, maar keer op keer proberen wij jouw grenzen te verleggen. Het draait allemaal om het realiseren van jouw persoonlijke doelstelling. De trainingen bestaan uit hardlopen, klimmen, springen, zwemmen, push-ups en ga zo maar door. Jouw fysieke en mentale kracht zullen een boost krijgen van deze heerlijke manier van buiten sporten.

SMALL GROUP TRAINING BODEGRAVEN EN REEUWIJK

Wil jij lekker met je vrienden, familie of collega’s sporten in de buitenlucht en toch genieten van persoonlijke begeleiding? Dan is de Small Group training van De Kruijf Sport & Massage écht wat voor jou. De groepen bestaan uit 4 tot 6 personen en kunnen door jou worden samengesteld. In overleg bepalen we samen de dag en het tijdstip waarop er getraind wordt. Personal Training in groepsvorm, scherpe tarieven en gezelligheid. Motiveer je vrienden, familie en collega’s en realiseer samen jullie persoonlijke doelen!

PERSONAL TRAINING BODEGRAVEN EN REEUWIJK

Hecht jij enorm veel waarde aan specifieke en persoonlijke begeleiding en vind jij het belangrijk dat de training in zijn geheel op jou is afgestemd? Dan is Personal Training van De Kruijf Sport & Massage de manier van sporten die bij jou past. Na de vrijblijvende intake maken wij een plan van aanpak. Stap voor stap gaan wij samen werken aan het realiseren van jouw persoonlijke doelstellingen. Er wordt gewerkt aan kracht, conditie en energie.

MAAK KENNIS MET JOUW PERSONAL TRAINER

Ben jij geïnteresseerd in Personal Training of Small Group Training? Neem contact op met personal trainer John voor een gratis intakegesprek.