Massages Woerden

Massages Woerden

hammam massage Bodegraven Reeuwijk

Verwen je lichaam eens met een ontspanningsmassage of pak lichamelijke klachten aan met een goede (sport-)massage. Klachten als stress en vermoeidheid zijn veel voorkomende problemen in de huidige maatschappij en kunnen je op een gegeven moment zelfs in je dagelijks leven belemmeren. Een goede massage kan je helpen deze klachten aan te pakken en te verminderen. Er zijn ook genoeg andere redenen te bedenken voor een massage. De Kruijf Sport en Massage biedt verschillende behandelingen aan met allen hun eigen uitwerking. Bekijk daarom van tevoren goed welke behandeling bij je past. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies of extra informatie.

Verschillende massages

In Bodegraven en Reeuwijk, Leiden, Alphen aan den  Rijn, Gouda en nu ook in Woerden kun je genieten van de volgende behandelingen:

Kies een massage uit die past bij je wensen of eventuele klachten. Schroom niet om contact op te nemen om je te adviseren over de best passende massage bij jouw specifieke klachten. Wij helpen je graag om door middel van een goede massage je klachten aan bijvoorbeeld rug, nek of schouders, te verhelpen of te verminderen.

Massage aan huis

Hoe fijn is het om in je vertrouwde omgeving behandeld te worden door een professionele masseur? De Kruijf Sport en Massage biedt de mogelijkheid voor een massage in jouw eigen huis in Woerden. Na de behandeling hoef jij niet meer over straat. Onze masseur neemt alle benodigde spullen mee, zoals bijvoorbeeld de behandeltafel. Wij helpen je graag van je klachten af door een goede massage aan huis!

Tarieven massages

De Kruijf Sport en Massages biedt al massages aan vanaf €19,50! Voor de meeste massages rekenen wij onderstaande tarieven. Kijk voor afwijkende tarieven van bijvoorbeeld een afslankmassage op de daarbij behorende pagina.

  • Massage 20 minuten €19,95

Massage van nek, schouders en rug

  • Massage 40 minuten €34,95

Massage van nek, schouders, rug, benen, armen en hoofd

Bij massages aan huis komen €2,50 voorrijkosten. Mocht je niet in Woerden wonen, maar wel binnen een straal van 20 km rondom Bodegraven en Reeuwijk, dan rekenen wij €2,50 voorrijkosten. Voor plaatsen buiten de straal van 20 km, zullen de voorrijkosten vooraf worden besproken.

Ervaar ook de kracht van massages en vraag vrijblijvend informatie bij ons aan voor een massage bij jou thuis! Voor sportmassages en ontspanningsmassage ben je aan het goede adres bij De Kruijf Sport en Massage.