Massages Gouda

Massages Gouda

hammam massage Bodegraven Reeuwijk

Massages in Gouda

De Kruijf Sport & Massage heeft een breed aanbod aan massages Gouda. Zo kun je bij De Kruijf Sport & Massage terecht voor een massage als je last hebt van stress of blessures, maar kun je als werkgever ook je personeel ontzien van RSI-klachten door middel van een stoelmassage.  De Kruijf Sport & Massage is wekelijks aanwezig in de Sportcity vestiging in Gouda, maar je kunt ook vrijblijvend contact opnemen om een persoonlijke afspraak te maken op een andere locatie in Gouda. Bijvoorbeeld voor een massage aan huis in Gouda, of een massage op het kantoor.

Sport, ontspanning & gezondheid

Massages kan je helpen om te ontspannen of je te ontdoen van stress. De Kruijf Sport en Massage helpt je bij het kiezen van de juiste massage. Bij ons ben je in goede handen. Zo kun je bij ons terecht voor massages die lichamelijke klachten verminderen, stress of vermoeidheid te lijf gaan. Ook voor sportmassages kun je terecht bij De Kruijf Sport & Massage, zo voorkom je blessures of bevorder je het herstel van een bepaald deel van het lichaam. Kortom, bij De Kruijf Sport & Massage kun je in Gouda terecht voor massages voor sport, ontspanning en gezondheid.

Sportmassage Gouda

Heb je na het sporten vaak veel last van vermoeide spieren, spierpijn of kramp? Dan kan het zijn dat de afvalstoffen in je spieren niet goed worden afgevoerd. Een sportmassage kan dan helpen bij het beperken van de spierpijn en de andere klachten. Verder kan een sportmassage ook bijdragen aan een verbeterde prestatie voorafgaand aan een inspanning. Naast het voorkomen/verminderen van pijntjes, kan een sportmassage ook bijdragen aan het voorkomen van spierblessures. De Kruijf Sport & Massage helpt je graag bij een sportmassage in Gouda! Ook wanneer je voor je hele voetbal-, hockey-, of volleybalteam een sportmasseur zoekt in Gouda, dan helpt De Kruijf Sport & Massage je graag verder!

Ontspanningsmassage Gouda

Ben je de laatste tijd wat gespannen en heb je last van vastzittende spieren in rug en nek? Dan kan een ontspanningsmassage daarbij helpen. De Kruijf Sport & Massage is gespecialiseerd in ontspanningsmassages en kan je verder helpen met een relaxende ontspanningsmassage. Een ontspanningsmassage helpt je om klachten in de nek en rug te voorkomen of te verhelpen. Het kan zelfs bijdragen aan het voorkomen van hoofdpijn of een burn-out. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op voor een massage in Gouda.

Andere activiteiten De Kruijf Sport & Massage

Niet alleen voor massages in Gouda kun je terecht bij De Kruijf Sport & Massage, ook als je op zoek bent naar een personal trainer helpt De Kruijf Sport & Massage je graag verder. Zo kunnen we je helpen met afvallen of juist met het bereiken van fitness doelen. Ook organiseren we in het zomerseizoen wekelijks twee keer een bootcamp bij de Reeuwijkse plassen. Vanaf Gouda is de locatie van de bootcamps goed te bereiken zodat je ook een- of meerdere keren mee kunt doen aan de bootcamps van De Kruijf Sport & Massage.

Bedrijfsmassage in Gouda

Ook voor een bedrijfsmassage Gouda op locatie ben je bij De Kruijf Sport en Massage ook aan het juiste adres. Zie onze bedrijfsmassage Gouda pagina voor meer informatie.

Locaties voor uw massage in Gouda

Wekelijks staat De Kruijf Sport & Massage voor je klaar in Sportcity. Op donderdagavond van 18.00 uur tot 22.00 uur kun je in Sportcity in Gouda inlopen om van een massage te genieten. Bekijk de Sportcity Gouda pagina voor meer informatie. Verder kunnen we ook een massage aan huis bieden. Omdat we gevestigd zijn in Bodegraven, zijn we erg actief in het geven van massages in Bodegraven en Reeuwijk. Ook voor massages kunnen we de voorrijkosten daarom beperkt houden wanneer je een massage in Gouda aan huis verlangt.

Massage aan huis Gouda

Wat is er fijner dan een professionele masseur gewoon bij je thuis in Gouda? Bij De Kruijf Sport & Massage is het mogelijk! We komen je in Gouda aan huis masseren. Hierbij nemen we onze tafel en andere attributen voor de massage gewoon mee. Je hebt dus de luxe van een professionele masseur met professionele uitrusting in je eigen huis. Makkelijker ontspannen is bijna niet denkbaar! We helpen je graag bij het voorkomen en verhelpen van klachten door een goede massage aan huis in Gouda!

Neem contact op