Bedrijfsmassage

Bedrijfsmassage

stoelmassage bodegaven en reeuwijk

Heb jij een kantoorbaan en ervaar jij werk- en stressgerelateerde klachten, zoals RSI, pijn in de nek,- schouder- en rugspieren of pijn in de armen? Of heb je een eigen onderneming met kantoorpersoneel dat last heeft van dergelijke klachten? Dan is de bedrijfsmassage van De Kruijf Sport en Massage een doelgericht middel om deze klachten te voorkomen en te behandelen.

TWEE SOORTEN BEDRIJFSMASSAGES

De Kruijf komt graag bij jou op het bedrijf langs om je een ontspannende massage te geven. Tijdens deze massage staan de probleemgebieden centraal die vaak bij een kantoorbaan opspelen.

Een massage is het perfecte middel om in korte tijd volledig te ontspannen en pijn te verminderen. Verschillende massagetechnieken worden toegepast om de spanning in het lichaam op te heffen en de spieren te doen ontspannen. Een goede massage bevordert de bloedsomloop en zorgt zo voor een optimale circulatie van energie in het lichaam.

De Kruijf biedt 2 verschillende bedrijfsmassages aan: de ontspanningsmassage en de sportmassage.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een massage die je 20 minuten lang volledige ontspanning bezorgt. Deze bedrijfsmassage, die met drukpunten werkt, richt zich vooral op het ontspannen van het gehele lichaam. Je krijgt de massage op een massagestoel. Je houdt je kleding aan tijdens deze massage.

Geef voor en tijdens de massage gerust zelf je wensen aan. Heb je bijvoorbeeld een stijve nek of last van je onderrug? Deze 20 minuten gaan om jouw ontspanning en we passen de massage dus graag aan jou aan!

Ontspannings- of sportmassage

De tweede soort bedrijfsmassage is een ontspannings-/sportmassage. Het verschil met de normale ontspanningsmassage is de behandelwijze: de ontspanningsmassage krijg je op een stoel, en tijdens de ontspannings-/sportmassage lig je op de massagetafel.

Deze massage is vooral erg geschikt bij spierpijn of verkramping van de spieren. Voor deze massage wordt olie gebruikt, waardoor de massage dieper in de spieren doordringt. Tijdens de 20 minuten die de sportmassage duurt, kunnen de spieren zich optimaal ontspannen.

DE BEHANDELING

Elke bedrijfsmassage is er volledig op gericht jou 20 minuten lang ontspanning te geven. Tevens is de massage bedoeld om je spieren, die het tijdens je werk vaak zwaar te verduren hebben, even een time-out te geven en los te maken.

Kantoormedewerkers zijn na een massage op het werk stressbestendiger en meer ontspannen, wat zorgt voor een betere concentratie, betere prestaties en een betere werksfeer.

Elke massage duurt 20 minuten. De Kruijf verzorgt dus per uur 3 massages in jouw bedrijf.

DE VOORDELEN VAN EEN BEDRIJFSMASSAGE

Een massage op het werk biedt verschillende voordelen. We lichten de belangrijkste voordelen graag voor je uit.

 • Verlichting en preventie van werkgerelateerde klachten, zoals stress en RSI
 • Bewustwording en verbetering van lichaamshouding;
 • Betere hantering van werkdruk en stressreductie;
 • Minder en korter ziekteverzuim;
 • Gemotiveerde, gewaardeerde medewerkers;
 • Ontspannen werksfeer;
 • Fiscale voordelen.

RESULTATEN VAN BEDRIJFSMASSAGES

Door periodieke herhaling van bedrijfsmassage neemt de stijfheid en spanning in het lichaam af. Blokkades in het lichaam worden opgeheven en de verbetering van de circulatie van bloed en energie maken dat stress en vermoeidheid afnemen.

Bedrijven die je zijn voorgegaan zijn bijvoorbeeld:

TARIEVEN VAN BEDRIJFSMASSAGES

Heb jij een eigen bedrijf en wil je graag meer weten over de tarieven van een massage op jouw bedrijf? Voor bedrijven hanteren wij een uurtarief. Neem contact met ons voor de mogelijkheden voor een massage op locatie.

Bedrijfsmassages: fiscaal aftrekbaar

Bedrijfsmassages zijn volledig fiscaal aftrekbaar. De belastingdienst ziet bedrijfsmassages namelijk als een effectieve manier waarop ziekteverzuim kan worden tegengegaan.

WERKGEBIED

Wij hebben al bedrijfsmassages mogen uitvoeren in:

 • Bodegraven
 • Gouda
 • Leiden
 • Alphen aan den Rijn
 • Reeuwijk
 • Woerden

Ook in de omliggende steden en dorpen staan wij tot je beschikking voor een ontspanningsmassage of sportmassage op het werk. Neem hieronder gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw Telefoonnummer(verplicht)

Onderwerp

Uw bericht