Massages

Massages

Ontspanningsmassage - De Kruijf Sport en Massage

MASSAGES

Heb jij last van lichamelijke klachten, stress, vermoeidheid of heb je behoefte aan een mentale boost? Een massage kan enorm helpen om je weer te ontspannen en je te ontdoen van alle stress. De reden om een je te laten masseren kan natuurlijk enorm variëren. Er zijn diverse behandelingen met allemaal een andere uitwerking. Check daarom goed welke behandeling bij je past. Je kunt je natuurlijk ook telefonisch laten informeren over de behandelingen en mogelijkheden. Voor een heerlijke massage in Bodegraven, Reeuwijk of omgeving ben je bij De Kruijf Sport & Massage in ieder geval in goede handen.

In Bodegraven, Reeuwijk, Gouda en omgeving kun je genieten van de volgende behandelingen:

Op basis van je wensen kan je zelf een geschikte massage uitkiezen, maar mocht je advies nodig hebben over de best passende massage voor je klachten? Dan adviseren we je graag over de mogelijkheden voor de juiste massage. Afhankelijk van je klachten in rug, nek of ander lichaamsdeel, zullen we dan de geschikte massage geven om de klachten te verhelpen, te voorkomen of te verminderen!

MASSAGE AAN HUIS IN REEUWIJK OF BODEGRAVEN?

Ook massages in jouw eigen vertrouwde omgeving zijn mogelijk. Binnen een straal van 20 km rondom Bodegraven en Reeuwijk rekenen wij slechts € 2,50 voorrijkosten. Mocht je buiten de straal van 20 km wonen, dan zullen de voorrijkosten vooraf worden besproken.

TARIEVEN BIJ DE KRUIJF SPORT & MASSAGE

Voor een massage kun je bij De Kruijf Sport & Massage al terecht vanaf € 19,95.

Massage 20 min € 19,95
Massage van nek, schouders en rug

Massage 40 min € 34,95
Massage van nek, schouders, rug, benen, armen en hoofd

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN MASSAGE IN BODEGRAVEN, REEUWIJK EN OMGEVING

Gun jouw lichaam de ontspanning die het verdient en laat je heerlijk verwennen met een massage van De Kruijf Sport & Massage. Neem contact op voor het maken van een afspraak. We helpen je graag bij een heerlijke ontspannende massage in Bodegraven en Reeuwijk. Maar ook voor massages met betrekking tot het voorkomen en verhelpen van klachten kun je bij De Kruijf Sport & Massage terecht. Een massage in Reeuwijk kan al vanaf het scherpe tarief van €19,95. We helpen je graag om de stress in je lichaam te verminderen, maar ook om spierpijn en zenuwpijn te verhelpen en te voorkomen.

Neem vrijblijvend contact op voor een massage in Reeuwijk, Bodegraven, WoerdenGouda of Leiden!

Neem contact op