Fitness instructeur

Fitness instructeur

freelance fitness intructeur

ERVAREN EN GEDREVEN ALLROUND FITNESS INSTRUCTEUR

Mijn naam is John de Kruijf, aangenaam! Ik ben een gedreven en ervaren sportinstructeur in hart en nieren. Al jaren weet ik tijdens mijn activiteiten als fitnessinstructeur en personal trainer mensen te motiveren en het beste in hen naar boven te halen. Sport en mensen zijn mijn grote passie. Niets vind ik mooier dan dit alles te combineren tijdens mijn freelance activiteiten als fitnessinstructeur. Voor activiteiten als fitnessinstructeur kun je mij voor eenmalige lessen of langere periodes inhuren. Je kunt mij inschakelen voor het geven van groepslessen, personal trainer of als masseur. Mocht jij dit doen, dan haal je met mij een gepassioneerde en ervaren fitnessinstructeur in huis die het beste in jouw klanten naar boven weet te halen.

GROEPSLESSEN

Door mijn langdurige en brede ervaring als fitnessinstructeur heb ik in mijn carrière zo mijn eigen specialiteiten opgebouwd. Een brede lach, maximale inzet en motivatie tot op het bot kun je van mij ten allen tijde verwachten tijdens de groepslessen. Naast onderstaand overzicht van mijn specialiteiten op het gebied van groepslessen kun je mij uiteraard ook voor andere groepslessen inhuren.

Mijn specialiteiten:

  • Spinning
  • Hardlopen
  • X-treme Workout
  • Total Body

PERSONAL TRAINER

Naast mijn activiteiten als masseur en personal trainer in Bodegraven-Reeuwijk en omgeving ben ik ook in te huren als personal trainer. Ben jij zelf personal trainer of heb je een sportschool en ben je tijdelijk op zoek naar een vervanger, dan kunt je hiervoor bij mij terecht. Inmiddels heb ik veel ervaring als personal trainer en zal ik jou goed van dienst kunnen zijn als het gaat om tijdelijke vervanging van jou of jouw personeel. Ik ben flexibel en denk graag met jou mee over de invulling van jouw capaciteitsproblemen. Het leveren van kwalitatieve trainingen en persoonlijk contact staan bij mij als personal trainer hoog in het vaandel.

MASSAGES

Mocht je massages aan willen bieden op jouw sportschool of heb jij een capaciteitsprobleem op dit gebied, dan kan daar in samenspraak een goede invulling aan worden gegeven. Momenteel ben ik als masseur in diverse sportscholen actief en breng daar mijn fijnste kneepjes naar volle tevredenheid van mijn klanten in de praktijk. Ook voor massages aan huis kun je bij mij terecht! Ik geef met name massages in Bodegraven, Reeuwijk, Gouda, Leiden en omliggende steden.